logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Félt, hogy felesége pitbullja megharapja újszülött lányukat, de hogy mi történt valójában, eláll a szavad!

A társadalom szemében a pitbullokról alkotott vélemény nem a legkecsegtetőbb – mindez a kutyaviadaloknak köszönhető.

Az emberek szerint a pitbullok nem csak gonoszak, de veszélyesek is. Sokan, amikor egy pitbullt látnak közeledni az utcán, kikerülik őt annak érdekében , hogy nehogy támadni kezdjen. Azonban, amikor egy kétszer akkora, puha szőrös kutyával találkoznak össze, meg sem fordul az emberek fejében, hogy az a kutya is támadhat és lehet veszélyes.

Greg Heynen fejében is hasonló gondolatok jártak, mikor először meglátta jelenlegi felesége pitbullját. Újszülött kisbabájuk miatt úgy gondolta, hogy a kutya nagy veszélyt jelent és attól félt, hogy bántani fogja őt. Azonban a következő történet megváltoztatta a véleményét.

„A feleségem és én mindketten boldog kutyatulajdonosok voltunk már megismerkedésünk előtt is. Házasságunk alkalmával úgy döntöttünk, hogy mindkét kutyát megtartjuk. Feleségem kutyája azonban egy pitbull-labrador keverék volt, Zack névvel – és utált engem. Mikor a kislányunk megszületett azt mondtam a feleségemnek: ‘Csak egyszer morduljon rá a kislányunkra – azonnal repül a házból!’”

„Mikor a feleségemet és a babánkat vittem haza a kórházból, lányukat a babaülésbe raktuk, a két kutya pedig mellette ült. Mindketten imádták őt, folyton nyaldosták – Zacket például tovább kellett ültetnem, mert nem hagyta abba. A pitbull amint meglátta a kislányunkat, azonnal a védelmezőjévé vált, folyton mellett volt és vigyázott rá. Mikor a földre fektettük, a takarón Zack is mindig ott volt.”

„Zack roppantul szerette a lányukat. Mikor picit megnőtt és megtanult járni, a kutya mindig vele ment, még az ágyba is. És vele aludt. Valahogy mindig tudta, hogy mikor van a lefekvés ideje, olyankor pedig elment a lépcsőkig, megvárta míg a lányunk is odatotyog majd ketten felmentek az emeletre és lefeküdtek aludni.”

„Azonban Zacket a szomszéd gyerekek megmérgezték így sajnos hamar elkövetkezett életünk egyik legrosszabb napja – végig kellett néznünk, amint a lányunk elköszön a a kutyától, miközben a földön fekszik és szenved.”

„Este 8 órakor eljött a lefekvés ideje. Lányunk a lépcsőkhöz ment – ebben a pillanatban fogtuk fel először, hogy 5 év után ez az első alkalom, mikor Zack nincs ott, hogy lefeküdni menjen a kislányunkkal. Teljesen rémülten nézett ránk, nem tudtuk mi fog történni.”

„Ez volt az a pillanat, amikor a másik kutyánk, aki ugyancsak imádta lányunkat, de közelébe sem érhetett Zacknek, felállt, odament a lányunkhoz, egyik lábát az első lépcsőfokra helyezte majd felnézett a kislányunkra. Ő is lenézett rá, majd nyakon ölelte és így mentek fel a lépcsőn.
Az elkövetkezendő 6 éveb, amíg Sam is meghalt, minden nap ketten mentek fel a lépcsőn.”

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Egy nagyon szép történet hűségről és igaz barátságról!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on