logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A kislány nagyon sírt, mikor szülei lehúzták a zokniját. Az, amit láttak, hátborzongató.

Ez megtörténhet mindenkivel, akinek kicsi gyereke van. Molly alig pár hónapos. Mikor nyugtalanná vált és eredményként megállíthatatlanul sírni kezdett, szülei úgy gondolták, hogy ez valami rossz előjel lehet. Egy délután, mikor Scott Walter, az apuka, otthon volt, a kis Molly hirtelen ismét sírni kezdett. Ekkor döntöttek úgy a szülők, hogy megnézik, mi lehet a baj.

Szerencsére levették a zokniját, és valóban hihetetlen dolgot láttak. Egy hajszál volt a lábujja köré csavarodva, annyira, hogy az elvágta a kis bőrét és megállította a vérkeringést. Így írnak az esetről a Facebook-on:

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

“Nagyon megijesztett bennünket az eset, ami Molly-val történt. Nekem ez teljesen új dolognak számít, de amint megtudtuk ez nem is annyira ritka a gyerekek világában, ezért döntöttem úgy, hogy leírom mi történt velünk így más szülők is tudni fognak erről.

Épp vacsoráztunk, amikor Molly nyugtalanná vált és sírni kezdett. Semmi különös, ha jobban belegondolsz. A sok sírás miatt Molly belázasodott, ezért az anyja úgy döntött, hogy megpróbálja lehűteni. Ekkor vette le a zokniját és ekkor láttuk, hogy egy hajszál van felcsavarodva az egyik lábujja köré, annyira, hogy az elvágta a bőrét és megállította a keringést.

Szerencsére a feleségem jó az emberek megmentésében, ezért sikeresen eltávolította a hajszálat egy olló és egy nagyító segítségével. Valóban szerencsések voltunk, de csak azért, mert észrevettük, hogy mi a baj okozója, de elsülhettek volna a dolgok sokkal rosszabbul is. Amikor elmentünk az orvoshoz ő azt ajánlotta, hogy mindig nézzük meg a gyerekünk lábát ha azt látjuk, hogy sír. Azt szeretnénk, ha minél több szülő tudna a helyzetről."

Nem sokan tudják, hogy egy gyerek számára még a hajszál is veszélyt jelenthet. Kérlek, oszd meg ezt a cikket, hogy minél többen tudjanak róla.

Kérlek, oszd meg ezt a történetet.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on