logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Tojásfehérjét tett a szemhéjára. Az eredmény? Nekem is ki kell próbálnom!

Mit gondolsz, hol jelennek meg az öregedés első jelei? Elég, ha valakinek csak a nyakára vagy szemhéjára pillantasz és máris képes vagy megállapítani a korát. De mi lenne, ha képesek lennénk megcsalni az időt?
Ahogyan az idő telik, a testben található izmok egyre gyengébbek lesznek és emiatt a bőr veszít feszességéből, megereszkedik. A szemeink folyamatosan a napfénynek és a légköri változásoknak vannak kitéve, amelyek abszolút nem a javaikat szolgálják. Táskák a szem alatt, megereszkedett szemhély – ezek mind olyan jelenségek, amelyek öregítenek bennünket. A jó hír az, hogy ezt a folyamatot képesek vagyunk lelassítani és hosszabb ideig fiatalnak maradni. Mindezt nagyon olcsón!

Kezdésként frissítsd fel a bőrödet – tisztítsd meg amennyire csak lehet. Nagyon fontos, hogy a sminket és annak maradékait teljesen eltűntesd arcodról és szemhéjaidról. Utána várd meg, míg bőröd megszárad.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Amint ez megvan, jöhet is a tyúktojás tojásfehérjéje. Beleöntjük egy edénybe majd felverjük, amíg kissé „kemény” lesz. Nem adunk hozzá semmit! Utána egy vattakoronggal felvisszük a szemhéjunkra. Fontos, hogy a szemeink csukva legyenek illetve, hogy a szemhéjunkat húzzuk egy kissé kifelé a könnyebb felvitel érdekében. Pár percig otthagyjuk, egészen addig, amíg megszárad, majd meleg vízzel leöblítjük.

Nagyon jó módszer egy ilyesfajta maszk felvitele a szemhéjunkra, tedd meg ezt egy héten kétszer és a hatás napokon belül bekövetkezik! Mindemellett tartsd észben, hogy a tyúktojás egy nagyon értékes forrása a szépségnek és egészségnek – csodás hatással bír, szebbé teszi bőrünket és egészségesebbé a hajunkat. Ami pedig a legfontosabb, hogy egy természetes kozmetikum.

Megéri ezt az egyszerű és egyben zseniális módszert megosztani másokkal is!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on