logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Az anyuka fényképeket kapott a még hasában lévő babáiról. Amikor az orvosok közelebbről megzsivgálták... sokkoló dologra derült fény!

A Melbourne-i Sammi Edes 29 éves volt amikor kiderült, hogy terhes. Férjével a fellegekben jártak a hír hallatán, ami csak fokozódok, amint megtudták, hogy ikreket várnak. Sammi rendszeresen járt a vizsgálatokra és nagy örömmel készült a picinyek fogadására. Azonban egyik vizsgálat során az orvos valami olyasmit mondott, ami megváltoztatott mindent.

Sammi húsz hetes terhes volt, amikor az orvosok valami hihetetlen dolgot fedeztek fel az ultrahang során: egy harmadik szív dobogását. Amint kiderült, Sammi nem kettős, hanem hármas ikreket várt!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Az orvosok véleménye szerint a harmadik baba hatalmas rizikót jelentett mindhármukra nézve – mivel csak egy placentával rendelkezett, harcolnia kellett a táplálékért. Sammi egymaga meghozta a döntését, semmibe véve az orvosok véleményét. Úgy gondolta, hogy nem fog „Istent játszani” és nem ítéli halálra egyik gyerekét sem, mindannak ellenére, hogy az orvosok ezt tartották a legmegfelelőbb lépésnek mindenki számára.

Hála a nő határozottságának és bátorgásának, a harmincadik héten világra jött három gyermeke Hunter, Geoffrey és Thomas, császármetszéssel.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on