logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Ez a pár 30 évig élt együtt. Most a feleség egy sokkoló tényről vall!

Amikor harminc évvel ezelőtt Rose Phelps és Daniel Griffith előszőr pillantották meg egymást, tudták, hogy szerelem első látásra igenis létezik. Még akkor is, ha a környezet, amelyben éltek nem volt segítségükre. Rose-nak és Daniel-nek nincsen otthonuk. Jelen pillanatban a Sacramento folyó környékén élnek az Egyesült Államokban. A mostoha körülmények ellenére semmi sem képes megölni egymás iránti érzéseiket, hisznek kapcsolatukban. Nem sokkal ezelőtt Rose-nál tüdőrákot diagnosztizáltak, ő azonban nem adja meg magát, minden nap a túlélésért küzd! Szerencsére találtak valakit, aki segít nekik valóra váltani az álmukat.

Rose és Daniel megismerkedésük óta esküvőről álmodtak, de mint olyan személyek, akiknek nincsen otthonuk, pénzük sincsen esküvőre. Ami pedig a legszomorúbb, hogy még a templomi szertartásért és fizetni kell. Amikor Rose-t kórházba szálították és ott kiderült, hogy tüdőrákos, annál inkább vágyódtak egy esküvő iránt, hiszen tudták, hogy a nőnek már nincs sok ideje hátra.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Idővel az élet csodás meglepetést tartogatott számukra, mégpedig nem mást, mint segítséget a „Right Hand Auburn Homeless Shelter” által az esküvő valóra váltására. Pénzt gyűjtöttek, hogy lehetséges legyen a lagzi megszervezése, mindemellett nagyon sok magánszemély csatlakozott az akcióhoz- egyesek sütiket sütöttek, mások pedig segítettek a menyasszon felkészülésében. Az a rengeteg személy mind azon dolgozott, hogy az esküvő napja különleges és feledhetetlen élmény legyen a pár számára.

2016. április 18-án Rose és Daniel kimondták a boldogító „igent” harminc évvel a találkozásuk után.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on