logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Majdnem minden reményét elvesztette, mikor fájdalomtól síró fiát beutaltatta a kórházba. A segítség olyan helyről jött, ahonnan nem is várták!

Az ausztráliai Debbie Maddalena-Saunders borzalmas időszakon ment keresztül, olyanokon, amelyet egyetlen anya sem szeretne megélni! Hat éves fia Tylor már nyolc hónapja élt iszonyatos fájdalmak közepette. Az orvosoknak fogalma sem volt, hogy mi lehet a baja és azt sem, hogy hogyan lehetne meggyógyítani. Amikor a legkevésbé várták, akkor jött a segítség, mégpedi Facebook-ról!

Mint kiderült Tylor gyulladásos bőrpirosodással rendelkezett. Képtelen volt visszatartani magát a vakarózástól, a bőre véraláfutásos lett, nem tudott aludni, sem ülni, de még játszani sem. Abba kellett hagynia az iskolát is.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

A fiú zoknit kezdett el viselni a kezén. Ennek a megoldásnak köszönhetően nem károsította tovább a bőrét, mikor vakarózott.

Az orvosok képtelenek voltak segíteni rajta, semmi sem hatott a fiúnál, mindemellett a sírás egyre gyakoribbá vált. Az anyuka kétségbeesésében már nem tudta mitévő legyen, így naponta kisfilmeket osztott meg fiáról a Facebook-on abban a reményben, hogy valaki felismeri a tüneteket és segíteni fog. Ami meg is történt!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on