logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Aszpirint masszírozott a fejbőrébe. Hogy mi történt órákkal később? Ez fantasztikus!

Az aszpirin közismert fájdalomcsillapító, de azt eddig még senki sem tudta, hogy sok más pozitív hatással is rendelkezik. Tökéletes a korpa elleni küzdelemben, a pattanások eltűntetésében illetve sok más probléma kezelésében. Felkeltettük az érdeklődésedet? Akkor, kérünk, olvasd tovább a cikket!

Elsősorban az aszpirin nagyon jól használható a nehezen eltűntethető korpa ellen. Elég, ha csak pár bogyót összemorzsolunk majd beletesszük a samponunka hajmosás alatt. A folyamat ugyanaz, mint máskor, most azonban kicsit hosszabb ideig hagyjuk a sampont a hajunkon és utána mossuk le. Miután ez megtörtént, az aszpirin port langyos vízzel vegyítjük össze majd belemasszírozzuk a fejbőrünkbe – 10 perc után lemossuk a hajunkról majd megszárítjuk azt.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Ugyanígy készíthetünk belőle maszkot is, amely segít az öregedés megelőzésében valamint a pattanások eltűntetésében. Elégséges, ha csak pár kapszulát összemorzsolunk majd meleg vízzel vagy alma ecettel összevegyítjük és felvisszük a kívánt területre. A műveletet ismételjük meg hetente több alkalommal. Hatásai közé tartozik a bőr megtisztítása, az elhalt bőrsejtek illetve a zsírfelesleg eltűntetése is.

A sarkad száraz és repedezett? Meleg vízhez adj hozzá egy kis aszpirin port meg citromlevet majd áztasd benne a lábfejeid 10 percig. Utána elég, ha egy sarokreszelővel eltűnteted az elhalt sejteket.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on