logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Ez a férfi minden nap, mielőtt munkába menne, egy sétát tesz a parton, egyszer azonban teljesen ledöbbent, amikor EZT találta a homokban...

Steve Mershon nagyon örül, hogy lehetősége van a tengepart mellett lakni. Sokszor tesz hosszú sétákat a parton, miközben a naplementét nézi és különböző, a hullámok által partrasodort dolgogat keres a homokban.

Egy napon valami érdekeset talált a parton hagyott szemétkupac közepén – egy üvegcsét, benne egy darab papírral. Azt hiszem mindenkinek nagy álma, főleg gyerekként, hogy egyszer egy titkos térképet találjon ami kincshez vetezi; vagy egy hős túlélő levelét, aki ezzel próbál üzenni. Azonban esetünkben a levél roppant érzelmes tartalommal rendelkezett.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Az üvegcsében talált levél egy gyereké volt, látszott a kézíráson. A következőről szólt:

„Kedves Daniel, nagyon szomorú vagyok, hogy meghaltál. De ha még most is élnél, akkor biztosan fociznánk meg kosaraznánk együtt a közös csapatunkkal, Mattew-vel, Oscarral és Brandonnal. Most már ötödikes vagyok és te voltál a legjobb barátom és a mi közös kedvenc énekesünk Austin Moon volt és remélem hogy nagyon jól érzed ott fenn magad Istennel. A te legjobb barátod, Jonothon Torres”. Miután Steve elolvasta a levelet, azon nyomban tudta, hogy válaszolnia kell. Olvasd tovább, hogy megtudd Steve válaszát a gyereknek.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on