logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Ő az utolsó ember a Földön, aki 1900 előtt született. Ki sem találjátok, hogy mi szerinte a hosszú élet titka!

Emma Morano 1899. november 29-én született, ami azt jelenti, hogy ő az egyetlen ember a Földön, aki 1900 előtt látott napvilágot. Észak Olaszországban él, egyedül, viszont minden nap vannak látogatói – a rokonok, barátok és szomszédok. Az egész világ csodálattal nézi, hogy Emma néni milyen jó kondicióban van még ilyen hosszú évek elteltével is. Az egyetlen dolog ami őt aggasztja az az, hogy napról napra romlik a hallása illetve gyorsan fárad.
Csak egyetlen magyarázata van!

Emma néni bevallása szerint a hosszá élet titka nem más, mint a diéta. Szerinte a nap legfontosabb étkezése a reggeli –most azonban csak pár kekszdarabot képes enni – A diétájának alapja a tojás és már kamasz kora óta minden nap megeszik belőle 3 darabot. Úgy gondolja, hogy épp emiatt nem lett anémiás. Az olasz nő azóta rendíthetetlenül hisz a napi 3 tojás elfogyasztásában.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

A Harvard Egyetem tudósai, Emma anyjának, aki 91 évesen halt meg, és testvérének, aki 107 éves volt halála napján, DNS-ét vizsgálják. Elmondásuk szerint mindhárom nő ugyanazt a diétát folytatta: 3 tojás naponta.
És ti... rendszeres tojás fogyasztók vagytok?

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on