logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A rendőrség figyelmeztet bennünket ezzel a Facebook-os módszerrel kapcsolatban. Ennek az anyukának azonban már túl késő. A képek mindenhol ott vannak!

Valószínű, hogy ti is észrevettétek, mostanság nagy divat lett a babás képek feltöltése a Facebook-ra a büszke anyukák által. Mindamellett, hogy ez a barátok számára idegesítő lehet, nagyon veszélyes is! Lássuk mi történt a képen látható anya esetében. Egy napon, mikor kánikula volt, ez az anyuka és kislánya kimentek a strandra, ahol a nő rengeteg fotót készített gyerekéről. Ezeket később megosztotta a Faecook-on. Egy pillanatra sem juott eszébe, hogy a kislányáról készült fürdőruhás fotók egy gyerekpornógráf oldalon kötnek ki!

A német rendőrség arra figyelmeztet bennünket, hogy ne osszunk meg gyerekeinkről fotót az interneten, ugyanis ez tragikus következményekhez vezethet. Erről így nyilatkoznak:

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

1.A szexuális zaklatók egyszerűen képesek lemásolni a fotókat és megosztani pornógráf tartalmakat
megjelenítő oldalakon. 2.A szülők nem tartják tiszteleben gyerekeik intimitását. Az internet segítségével könnyen rá lehet találni bármelyik gyerekre.
3.A pedofilok könnyen ellophatják a fotókat és átszerkeszthetik olyan tartalommá, amely közelebb juttatja őket áldozataikhoz.
4.Az idő elteltével ezek a képek eszközként szolgálhatnak gyerekeink megszégyenítésében a velük egykorúak által. Ne feledjük, a gyerekeink fotóit bárki képes megnézni. Védjük meg őket!

Megéri, hogy tovább add!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on