logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Ez, a török recept által készített maszk, képes még a legmélyebb ráncokat is eltűntetni!

Nemrég arcodon a bőr még teljesen tökéletesnek tűnt, most azonban megjelentek az első ráncok? Van egy török receptünk számodra, amely által olyan maszkot készíthetsz ami megszünteti az öregedés jeleit.

A hozzávalók könnyen beszerezhetőek és már az első alkalmazás után jól látható változások történnek. Természetesen a legfontosbb dolog a bőr alapos megtisztítása, ezt sose feledd el!

Egyes személyeknél allergiás rekaciót válthatnak ki bizonyos hozzávalók, így ha valaki allergiás a mézre vagy a fahéjra, jobb ha elkerüli alkalmazását és tojásfehérjét használ helyette.

Hozzávalók: 3 evőkanál sütőpor, 1 kávéskanál méz, 1 kávéskanál E vitamin (a győgyszertárakban kapható), ¼ kiskanál fahéj, 4 kiskanál tej vagy tejfől.

Elkészítése: keverd össze a hozzávalókat addig, amig egy kemény masszát kapsz. Utána vidd fel az arc és nyak területére, elkerülve a szemeket és az ajkakat. Legyen a bőröd tiszta előtte! Várd meg, amíg megszárad.

15-20 perc után mosd le langyos vízzel, miközben gyengéden masszírozod bőrödet. Már az első használat után jelentős változás észlelhető. Hogyha egy héten kétszer használod ezt a módszert, rövid időn belül az emberek képtelenek lesznek kitalálni a korodat.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on