logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Egy boldog kisgyerek szalad egyenesen egy idegen karjaiba. Hogy mi történik utána, az szívmelengető.

Nagyon sok gyerek álmodik arról, hogy tűzoltó legyen, akár csak a 3 éves Trucker Dukes aki, mint édesapja, ő is hős akar lenni. Azonban sajnos, mint nagyon sokan Havaii-ban az ő korosztályában, Trucker is rákos beteg. A New York City Fire Department-nek köszönhetően most a kisfiú álma valóra vált.

Trucker négy és fél évig szenvedett neuroblasztólmában, ami egy agresszív rákos megbetegedése az idegrendszernek. A 3 éves kisfiú és anyja New York-ba mentek további kezelésre. Kemoterápiát kapott, így próbálták az orvosok meggyógyítani Truckert. Egy napon, a New York-i önkéntes tűzoltók látogatást tettek a Ronald McDonald Házba, ahol beteg gyerekek és családjaik kapnak szállást. A látogatása során Trucker épp ott tartózkodott, gyógyulgatott és erőt próbált nyerni egy megviselő kemoterápiás kezelés után. Amikor a kisfiú meglátta őket, magától rohant oda, hogy bemutatkozzon nekik. Jim Grismer vezető tűzoltó az egyik interjú alkalmával így beszélt a találkozásról: “Ez a kisfiú izgalomtól lázasan jött felénk, a szemei csillogtak. Felé nyújtottam a kezem és ő egyszerűen megfogott és felmászott rám, a nyakam köré tekeredve. Olyan volt, mintha kezdetektől fogva barátok lennénk.”

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

A kis Trucker öröme nem csak az anyukája szívét érintette érzékenyen, hanem a tűzoltóság tagjaiét is. Ennek jeléül a New York-i önkéntes tűzoltóság tiszteletbeli tagjává választotta a kis Truckert.

A kisfiú igaz barátokra talált a tűzoltóság tagjai között. Az egész csapat többször meglátogatta őt, így Trucker szülinapját is együtt ünnepelték meg. Úgy néz ki a kemoterápia használt, mert a fiú hasából és agyából eltűntek a daganatok és az állapota stabil ebben a pillanatban is.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on