logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Az apa elhagyja ezt a kislányt egy földúton, de amikor belenéz a visszapillantó tükörbe, SOKKOLÓ csavar történik...

Amit most látni fogsz, fikció, azonban sajnos ilyen esetek a való életben is megtörténnek, elég gyakran.

Ez a történet egy házaspárról szól, aki úgy döntött, bővíteni fogja családját egy gyönyörű vörös hajú kislány örökbefogadásával. Minden nagyon símán ment, a két új lánytestvér is nagyon jól egyezett egymással – egészen addig, amíg az adoptált lány ártatlan kis csínytevésekbe kezdett. Például bort öntött az anyuka frissen mosott abroszára. Mindezt azért, hogy odafigyeljenek rá és foglalkozzanak vele.

Egy nap, amikor rendetlenséget csinált a hálószobában, a szülök annyira mérgesek lettek, hogy egyből megkérdőjelezték – jól döntöttek-e, amikor őt választották az adoptálásra? Ez a kislány egyszerűen nem éri fel az elvárásaikat és az elképzeléseiket arról, hogy hogyan is kellene egy gyereknek viselkednie, semmibe véve, hogy jelenlegi gyerekük problémás háttérből jött.

A család ekkor hozott megvetendő döntést. Az anya és apa úgy vélték, az a legjobb megoldás, ha örökre megszabadulnak a kislánytól – úgy, hogy az apa kivisz őt egy elhagyatott földes útra és ott hagyja teljesen egyedül.

Ahogyan az apa eltávolodik ettől a szegény kislánytól, belenéz a visszapillantó tükörbe. Ekkor történik a sokkoló csavar, amit mikor először megláttam, teljesen kirázott a hideg!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on