logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Amikor egy csapat önkéntes négy kiskutyát talált a KÁTRÁNYBAN, kihívták a rendőrséget. Ahogyan mások reagáltak az esetre, könnyfakasztó!

Képtelenek vagyunk felfogni, hogyan lehet valaki ilyen kegyetlen – kiskutyákat kidobni a kátrányba és otthagyni, hogy lassan meghaljanak. Ezt a négy kiskutyát az utcán találták, a tűző napon, lassan haldokolva. Ez a második állatkínzás fajta Romániában. A tettest felelősségre kellene vonni és megbüntetni, azonban úgy néz ki, hogy nem fog semmi történni az üggyel kapcsolatosan és megússza tettét... sajnos!

Az önkéntescsoport teljesen le volt sokkolva, mikor megtalálta ezt a négy, horrorisztikus helyzetben hagyott kiskutyát. Mindenki azt hitte, hogy túl késő nekik, nem lehet őket megmenteni, azonban az ügy jól végződött. Kettő a négyből teljesen felépült, azonban a másik kettő még most is az életéért küzd, ugyanis ők nagyon siralmas helyzetben voltak – szemeik, szájuk tele volt kátránnyal. Hogyha nekik is sikerül felépülni, akkor az önkéntesen új otthont fognak keresni nekik.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Ami a legsokkólobb ebben az ügyben, az a rendőrök hozzáállása. A román kormány azt állította, hogy nem fognak ilyesmivel foglalkozni, ugyanis ez csak időpocsékolás. Úgy néz ki fogalmuk sincs arról, hogy aki képes bántani az állatokat, annak nem lesz problémája az emberbántalmazással sem.

Mi NEM-et mondunk az állatkínzásra! Ha te is egyetértesz ezzel, oszd meg a videót a Facebook-on.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on