logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Az orvosok nem akartak esélyt adni ennek a kisbabának. De 26 év után mindent felbolygat EZEKKEL a fotókkal.

Egy apró kisbaba teste a lábától egészen a feje búbjáig óriási barna anyajegyekkel volt borítva. Yulianna születése óta festéksejtes anyajegy szindrómában szenved. Az orvosok születésekor úgy vélték, hogy csap pár óráig lesz képes élni., ugyanis még sosem láttak ilyen súlyos esetet. Azonban Yulianna mára már 26 éves fiatal hölgy, aki imád élni és szórakozni.

Mássága miatt Yuliannának folyamatosan védekeznie kellett... más emberek miatt. A csúfolkodások és viccelődések végtelenek még mindig. Már az iskola első napján osztálytársai “dalmatának” vagy “emberi zsiráfnak” hívták. Bárhova ment olyan e,berekkel találkozott, akik folyamatosan kérdésekkel bombázták a kinézetét illetően és leszidták, mondván, hogy szégyellnie kellene magát, mivel folyamatosan fürdőruhát visel.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Szerencsére Yulianna családja folyamatosan mellette állt és támogatta őt mindenben. Az anyja Ukrajnából volt, míg apja líbiai származású. Ők tanítottak lányuknak toleranciát, magabiztosságot és azt, hogy hogyan legyen boldog.

Mássága ellenére, Yuliannából modell lett, méghozzá egy nagyon tehetséges modell. Nézd csak meg a képeit és te is egyetértesz majd ezzel. A fiatal modell most 26 éves és boldogan él Varsóban.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on