logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A kislány azért sír, mert tudja, hogy meg fog halni. Az anyukája már képtelen elviselni ezt, ezért a megfelelő lépésekre szánja el magát!

A szülők mindig meg fognak tenni mindent azért, hogy megmentsék gyereküket. Ugyanez volt a helyzet Sarah Cross és férje esetében is, akik lányuk betegségével harcoltak. Mindig nagyon nehéz elviselni, ha az általunk szeretett személy szenved és néha úgy érezzük, hogy nekünk ez jobban fáj, mint az érintettnek. Ugyanez volt a helyzet Erin szüleinek esetében is...

Az angol házaspár nagyon boldog volt, mikor kiderült, hogy gyereket várnak. Erin az egyetlen gyerekük. Sajnos, mikor a kislány két éves volt, 2012-ben leukémiával diagnosztizálták. És nem is akármilyennel, hanem a legrosszabb típusával – akkut limfoid leukémiával (ALL)

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Hála annak a rengeteg kezelésnek, amit a lány kapott, állapota stabilizálódott, de nem hosszú ideig. Amint az orvosok megjósolták, a betegsége kiújult 2016 márciusában. A szülők úgy döntöttek, hogy alternatív gyógymódok után fognak keresgélni, akárcsak az immunterápia. Ezzel egy baj volt... Erin-nek szüksége volt a kezelésre 8 heten belül, különben meghal.

Tehát a szülőknek 8 hetük volt $180,000 összegyűjtésére. A biztosításuk sajnos nem fedezte a külföldi költségeket, ennek ellenére úgy döntöttek, hogy minden követ meg fognak mozgatni annak érdekében, hogy a kislányt elvigyék Seattle-be, még időben!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on