logo Oszd meg a fontos dolgokat!

6 évesen halt meg egy kislány. Amit az anyukája 3 napra a temetés után talál a fiókban, még jobban összezavarja!

Elena Desserich olyan olt, mint bármelyik másik kislány 6 évesen. Sokat nevetett, boldog volt, szeretett rajzolni, festeni, a kedvenc színe a rózsaszín volt. De sajnos... valami hirtelen és megmagyarázhatatlan dolog történt. Az orvosok a kislányt gyógyíthatatlan agyrákkal diagnosztizálták. Az állapota annyira súlyos és előrehaladott volt, hogy nem adtak neki több időt hátra az életből, mint 3 hónap. Sajnos a diagnózis csalhatatlan volt!...

A betegség gyors előrehaladásával, Elena hamar elveszítette a beszédképességét, nehezen szuszogott és evett. Annak érdekében, hogy valamilyen módon kommunikálni tudjon szüleivel, kis cetlik írt nekik. A szülőknek pedig fogalmuk sem volt kislányuk titkáról!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Elena halála előtt ezeket a kis cetliket a legváratlanabb helyre rejtette el abban bízva, hogy szülei egyszer majd megtalálják és boldogak lesznek tőle. Ez a kis 6 éves gyerek csodás dolgot tett. Hiába haldoklott, erős maradt és szeretett volna még valami igazán szép dolgot hagyni családjára. Az üzenetekbe aranyos dolgokat írt, elmondva szüleinek, hogy mennyire szereti őket és húgát is. Gyakran egyszerűen csak lerajzolta őket, együtt.

Elenának fogalma sem volt arról, hogy tette képes lesz másokon is segíteni. Hogy hogyan? Szülei összegyűjtötték a megtalált kis cetliket, egy füzetbe ragasztották egy a rák kutatóközpontnak ajándékozták. A könyvről szóló videót lennebb tekintheted meg, angol nyelven.

Elena 2007-ben halt meg. Szülei évekkel az eltávozása után is találtak kis cetlik furcsa helyekre eldugva.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on