logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Egy 23 éves boldog kismama ikreket várt. Eljött az ultrahang ideje - az orvos megmutatta a felvételt a nőnek, aki sírva fakadt.

A kisbabavárás mindig egy örömteli időszak ugyanúgy a nő, mint a férfi számára, hiszen szülőkké válnak. De mi történik akkor, ha nem egy, hanem két kisbaba jön egyszerre? Még nagyobb boldogság.

Mint minden leendő szülők, ők is neki fogtak az előkészületeknek – gyerek ágyat vettek, babakocsit, ruhácskákat. Mindenből kettőt. Viszont a helyzetük gyorsan változott. Az orvosok sürgősen újabb konzultációra hívták be őket, melynek során minden teljesen a feje tetejére állt.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

A kép, amelyet az orvosok megmutattak az anyának, megsiratta őt. Az ultrahangon nem kettes, hanem hármas ikrek voltak láthatóak. Mindez természetesen nem volt elég, ugyanis következő alkalommal nem négyen, hanem öten szerepeltek a felvételen. Gondolhatjátok, hogy a boldogság nem már duplán, hanem ötszörösére nőtt, majd beteljesedett 2013 nyarán, császármetszéssel. A kisbabák egészségesen jöttek a világra- egy kislány és négy fiú látott napvilágot.

Az eset hatalmasat robbant a cseheknél, ugyanis ez volt az első alkalom a Köztársaságban, amikor ötös ikrek születtek természetes megtermékenyülés eredményeként.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on