logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Ez a nagyapa csodálatosan kezelte kis unokája hisztijét, akire egy publikus helyen jött rá a bolond óra!

A gyerekek legkedvesebb időtöltése néha az, hogy az idegeinken ugráljanak. Nem számít, hogy éppen séta közben, az üzletben vagy éppen otthon kapja el őket a hiszti, ha egyszer jönnie kell, akkor biztos kirobban! Nem egyszerű őket ilyenkor sakkban tartani, nem igaz? S sokszor pedig cikinek érezzük viselkedésüket publikus helyen. Ez a nagypapa azonban megtalálta a kulcsot a gyors megnyugváshoz. Jó kis trükk!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Egy nő éppen békésen végezte mindennapi bevásárlását egy szupermarketban. Semmi szokatlan nem volt ebben a történetben, egészen addig, amíg fel nem figyelt egy különleges jelentere . Egy kisfiú hisztizett a nagyapjával, olyan hangosan, hogy azt az egész szupermarket hallotta. Mi volt az ok? Persze, hogy a szokásos - nem vettek meg neki valamit, amit ő mindenáron akart. "Vegyél nekem cukorkát!" vagy "Colát akarok!!" vagy "Chipset, vegyél nekem chipset. Most azonnal!"- ordítozott tovább a fiú. A nagyapa csak ennyit reagált "Nyugi, Albert. Már nincs sok idő hátra, Nem leszünk itt már sokáig."
Erre természetesen a kisfiú megfogta a kosárban levő dolgokat és elkezdte kidobálni onnan. A nagyapa teljesen nyugodt és kiegyensúlyozott hangon folyatta "Albert. Albert! Nyugodj meg, kérlek. Még maximum tíz perc és otthon leszünk." A nő, aki végig figyelte őket, annyira le volt nyűgözve, hogy odament hozzájuk és ezt mondta a nagyapának: "Én nem tudom, hogy hogyan csinálja, de bámulatra méltó az a nyugodtság, ahogyan ezt a helyzetet kezeli, ahogyan az unokáját kezeli, amikor ilyen kis állhatatlan."
"Köszönöm" - mondta a nagyapa. "De én vagyok Albert. Ez a kis bestia itt Steve!"

Egy 10-es skálán szerinted mennyire hatásos ez a módszer?

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on