logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A nő lánya volt az egyetlen “más” gördeszkás az összes többi cigarettázó, baljósabb deszkázó között. De azért mégsem gondolta, hogy EZ fog történni!

Jeanean Thomas egy 29 éves kanadai anyuka, kinek egyik legfontosabb célkitűzése az, hogy hat éves lányának néhány fontos, alapvető szabály megtanítson. Először is azt szeretné, hogy jól bánjon az emberekkel és az állatokkal is egyaránt. Sokan próbálnak beleszólni a nő nevelési stílusába, viszont Jeaneant soha nem érdekelte mások véleménye, mindig saját elvei szerint élt és szíve megérzései alapján döntött. Ezek a döntések, ugye, sok esetben sok mindentől függnek. Az a döntése, viszont, amit most hozott meg, rengeteg önbizalmat és bátorságot igényelt, hiszen megengedte lányának, hogy gördeszkázzon, amiről köztudott, hogy a fiúk sportja.

Jane abszolút nem volt boldog, mikor lánya bejelentette, hogy deszkázni akar. Viszont lánya okos és azzal érvelt kívánsága mellett, hogy a fiúk és lányok egyenlő eséllyel kellene induljanak és, hogy ő is mindig erre tanítja. Jeanean ez ellen nem tudott tiltakozni, és a fiatal anya belement lánya kérésének teljesítésébe. Ki is mentek együtt a hozzájuk legközelebb levő deszkás parkba, ahol az anyuka egyáltalán nem volt elkápráztatva a látványtól: sok cigarettázó fiú és férfi, akik vulgárisan beszéltek és nem volt példás a magatartásuk. A nő meg volt ijedve egészen addig, amíg egyikük oda nem men hozzájuk...

Jeanean annyira le volt nyűgözve az esettől, hogy ezt írja ki a Twitterre:

Kedves teenager fiú a deszkás parkból,

Valószínűleg alig vagy 15 éves, ezért sem eddig sem ezentúl nem fogjuk elvárni tőled azt, hogy elfogadj egy alig 6 éves kislányt abban a parkban, ahol te szoktál deszkázni. A lányomnak nagyon régi álma volt az, hogy megtanulja ezt a sportot, de félt tőle miattatok és nekem kb. fél évembe került, mire meggyőztem, hogy a gördeszkázás nem csak fiúknak való sport.

Aztán kimentünk a parkba, ahol rengeteg fiatal fiú volt, ocsmányul beszéltetek, cigarettáztatok és köpködtetek... A lányom meg is ijedt azonnal, haza akart menni. Erre én pedig azt mondtam: a park nem csak a fiúké!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Elkezdtük lepakolni a cuccainkat. És erre te odajöttél, amire én már fel is készítette magam egy-két frappáns gondolattal, hogy miért is van nekünk ugyanannyi jogunk, mint nektek itt lenni a parkban. Erre te csak annyit mondtál, "bocsánat" és felajánlottad a segítséged, mert a lányom, rosszul állt a deszkán. Megtanítottad neki, hogy kell deszkázni, Több, mint egy órán keresztül fogtad a kezét és biztosítottad arról, hogy ne fog leesni, nem lesz semmi baja. Nagyon hálás vagyok ezért, ahogy azért is, hogy ilyen fiúk, mint te, léteznek. Bárcsak több lenne belőled!"

Tudjátok mi a legjobb ebben a levélben? Hogy annyi embert mozgatott meg a neten, hogy a nagy kutyák úgy döntöttek, eljuttatják a fiúnak a levelet. Reméljük, ezentúl sem fog másképp viselkedni és tette inspirálni fogja a teenager fiúkat!

Mindenki megérdemel egy esélyt, hiszen csak ilyenkor jövünk rá, hogy mennyire csal a látszat.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on