logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A tulajdonos álruhában jelent meg saját kávézójában - amit az egyik alkalmazottól hallott, teljesen megváltoztatta az életét!

Deanna, a kétgyermekes anyuka a The Coffee Bean and Tea Leaf nevű kávéház alkalmazottja. Élete nem volt túl könnyű, de fizetéséből tisztességes megélhetést tudott biztosítani két gyermeke számára. Egy nap azonban, amikor azt a feladatot kapta, hogy új munkatársát tanítsa be, élete fenekestől felfordult.

Deannának fogalma sem volt róla, hogy az új alkalmazott nem más, mint a kávézó tulajdonosa, és mindannyian résztvesznek a Kém a főnököm című műsorban, és John Fuller csak arra kíváncsi, beosztottjai hogyan viselkednek, amikor nincs az üzletben.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

John tehát friss újoncként Deanna keze alá dolgozott, és szerepe szerint igyekezett annyira tenyérbemászó lenni, ahogy csak tőle tellett. A mindig mosolygós és nyugodt Deanna birkatürelemmel viselte a provokációt, azonban egy idő után már nem tudta tovább tartani magát, elmondta John-nak, hogy egyedül neveli két gyermekét, édesapja, aki gyakran segítette ki hó végén anyagilag, elhunyt, és kiderült az is, hogy hogy tumort találtak a máján.

Deanna történetét hallva Jonh felfedte kilétét, a nő nem hitt a fülének, amikor főnöke 20 ezer dollárt ajánlott fel neki adósságai rendezésére, és tovább 40 ezret gyermekei beiskoláztatására. Elképesztő történet, elképesztő emberekről!

Ez a férfi ritka példája azoknak a főnököknek, akik igazán törődnek beosztottjaikkal. Oszd meg ha neked is van ismerősöd, aki példát vehetne róla!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on