logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Közvetlenül első gyermeke születése után búcsút kellett vennie haldokló feleségétől... 24 óra múlva azonban elképesztő csoda történt!

A terhesség alatt csak egy dolog számít, a kismama és a baba egészsége. Nem érdemes azzal foglalkozni, kire fog hasonlítani jobban, milyen nemű lesz, vagy hogy fog kinézni. Így volt ezzel a fiatal Melanie Pritchard és férje is. A terhesség során minden a legnagyobb rendben volt, senki sem számított arra, hogy szülés közben következik be a tragédia.

Melanie férjével nemsokkal szülés előtt érkezett meg a kórházba, ahol görcsei miatt szinte rögtön az intenzív osztályra helyezték. Az orvosok azt mondták, Melanie helyzete merőben eltér a megszokottól.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Az orvosok szinte azonnal felfedezték, hogy a a nő egy ritka elváltozásban, magzatvíz embóliában szenved. Ez egy igen ritka szövődmény, a magzatvíz bekerülhet az anya vérkeringésébe, anafilaxiás sokkot idézve elő, ami szívelégtelenséghez és halálhoz vezet.

Melanie szíve megállt, miután életet adott gyermekének, Doug még épphogy búcsút tudott venni feleségétől, emlékei szerint másra sem tudott gondolni, csak hogy 3 év boldog házasság után megözvegyül, és mihez kezd az életével... Nem tudta hogy létezik ez - sikeres szülés, a felesége mégis haldoklik?

Ragaszkodott hozzá, hogy jelen akar lenni az életmentő műtét során. 24 órával később sikerült megszűntetni a belső vérzést, csoda történt, Melanie túlélte a műtétet! Az örömbe azonban egy kis üröm is vegyült, ugyanis kiderült, feleségének új tüdőre van szöksége.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on