logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Percekkel halála előtt kidobta az ablakon újszülöttjét. Miután megtudtad hogy miért, rájössz, te sem cselekedtél volna másképp!

Egy olyan kis városban, mint az amerikai egyesült államokbeli Illinois, mindenki ismeri egymást. Ebben a kellemes kertvárosi környezetben élt vőlegényével a 21 éves Shelby Ann Carter is, aki januárban adott életet első közös gyermeküknek, Keannek.

Január 30-án, egy nappal Shelby 21. születésnapja előtt, szörnyű dolog történt. Shelby egyedül tartózkodott otthon, amikor egy baleset következtében a házban tűz keletkezett. A segélyhívóhoz befutott hívás alapján tudni lehet, hogy ekkorra már szinte minden lángokban állt, és a füsttől fiatal anyuka már beszélni is alig bírt.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Mire a mentők és a tűzoltók kiértek, már késő volt - Shelby testét a lépcsőfordulóban találták meg, halálát szénmonoxid mérgezés okozta. A tűzoltók Keant az udvaron találták meg, épségben. Hogyan lehetséges ez? Shelby az utolsó leheletéig kislányát próbálta menteni, beszíjazta a gyerekhordó székébe, és kidobta az ablakon, arra viszont már nem maradt ereje, hogy kimeneküljön a házból.

Az orvosok azonnal ellenőrizték a kicsi állapotát, a legnagyobb szerencsére pár kisebb égési sérülésen kívül komolyabb baja nem történt, így egy nap után családjánál helyezték el. A városkában mindenkit letaglózott a hír, a szomszédok gyűjtést szerveztek, hogy a család újjá tudja építeni a házukat.

Bár Kean sohasem ismerheti meg édesanyját, azt azonban sajnos egy életre megtanulta, hogy mit is jelent az anyai szeretet. Megható tartalom!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on