logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Miután elolvasod ezt a cikket, soha többé nem fogod eldobni a hagyma haját!

Hagymahámozás után mindig eldobjuk a hajat, nem igaz? Pedig nem kellene! A hagymahaj nagyon egészséges és rengeteg pozitív hatással rendelkezik - antibakteriális, gyulladáscsökkentő, erősíti az immunrendszert, megállítja a hajhullást. Mindemellett sokkalt több antioxidánst tartalmaz, mint maga a hagyma.

A hagymahéj pozitív hatásai:

kiegyensúlyozza a vérnyomást
megakadályozza a betegségek gyors kialakulását
csökkenti a koleszterinszintet
antidepresszáns
segít az ellergiák leküzdésében
pozitívan hat az izomnövekedésre
zcsökkenti az izzadást
csökkenti a labban kialakuló görcsök esélyét

Figyelem: a hagymahaj nem ehető. Lennebb olvashatod hogyan is használható fel!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Ízlelése
Miután meghámoztuk a hagymát tegyük bele a haját a fövő levesünkbe majd vegyük ki tálalás előtt. Ez idő alatt van elég ideje hatását kifejteni.
Hagymahaj tea
Egyszerűen csak tedd bele a hajat egy szűrőbe. Ha nem szereted a hagyma ízét, akkor keverd össze más, általad is szeretett teával.
Hagymás víz
Tegyél fövő vízbe hagymahajat, főzd így 15 percig. Hagyd kihűlni miután megvan majd idd meg lefekvés előtt. Addig ismételd a folyamatot amíg eltűnnek a gyógyítandó problémák.

Te tudtál ezekről a jótékony hatásairól a hagymahéjnak? Olcsó és gyors megoldás lehet olyan problémákra amelyeket amúgy gyógyszerekkel kezelnél ki!

Mindig használj organikus hagymát, amelyeket nem fújnak be kemikáliákkal.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on