logo Oszd meg a fontos dolgokat!

16 évesen megszöktek otthonról. 85 évvel később unokáik derítették ki az igazságot

Azt mondják szerelem első látásra nem létezik, és a szerelem előbb-utóbb válással végződik... Azonban Faustina Jacinta és Estefani Rodriguez története minden mozzanatában rácáfol erre! Ismerd meg mesébe illő történetüket!

Faustino és Estefania egy kis mexikói faluban, Villa del Carbon-ban találkoztak először. Faustino azonnal tudta, megtalálta élete szerelmét. A szerelem hevében a pár nem akart várni mire a 16 éves Estefania 18. szülinapjáig, ezért úgy döntöttek azonnal összeházasodnak. Minden olyan gyorsan történt.

1932-ben a fiatalok nem igazán házasodtak össze pár találkozó után.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

A fiataloknak nem volt pénzük egyházi esküvőre, így csak a polgárit tartották meg. Mivel az esküvő titokban zajlott, a család sohasem tudta megbocsátani a szökést, de nem lett igazuk a házasságuk már 85 éve töretlen!!:)

A pár már több mint 100 éves, de még mindig jó egészségnek örvendenek! A kérdésre, hogy mi a titkuk azt felelték, hogy a kölcsönös tisztelet.

Érdekes módon Estefania és Faustino mai napig az egész családdal él, és gondolhatod, hogy nem öt emberről van szó! :) Az alábbi fotón megnézheted a népes famíliát!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on