logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A sportoló halál előtt hagyott üzenete rá fog döbbenteni az élet igazi értelmére

Február 25-én a csupán 20 éves Pablo Ramirez meghalt, történetére nem csak hazája, Spanyolország - de az egész világ felfigyelt. A média ugyanis nyomon követte az atléta küzdelmét a leukémiával, a harc során részt vett egy csontvelő donorokat támogató programban is, ahol emberek ezreinek segített. Ez az ember nem felejtett el még halála előtt utoljára egy fontos üzenetet megosztani velünk.

Pablo Marbellában született, már fiatal korában kiütközött sportbeli tehetsége - ám karrierje 18 éves korában, amikor leukémiát diagnosztizáltak nála, derékba tört.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Még csak 18 éves volt, de élete legnehezebb szakaszát élte - kórház, hosszú és gyötrelmes kemoterápia... De Pablo itt is megtalálta a szenvedélyét, aktívan támogatta a többi beteget, és igyekezett minél több embert bevonni a donor programba A munkájának és közösségi média kampányainak köszönhetően rengetegen jelentkeztek a programba!

Igen, ez ugyanaz a Pablo - transzplantáció után (a donor Pablo édesapja volt). Az öröm azonban csak 10 hónapig tartott...

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on