logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Egy egyszerű hiba miatt elvesztette a látását. Hogyha te is szemüvegről átváltottál kontaktlencsére. akkor nagyon figyelj oda a kezelésükre!

Az amerikai Chad Groeschen Cincinnati-ből imád búvárkodni. Nem csak hobbyként űzi a sportot, hanem ez az élete, a szenvedélye. Viszont az a tény, hogy szemüveget visel eléggé megnehezíti a helyzetét, hiszen a víz alatt amúgy is nehéz látni... hát egy olyannak, akinek probléma van a lásátával. Ezért döntött úgy, hogy kontaktlencsére vált, ami esetében nem végződött jól. Vagy talán nem volt jó döntés?

Chad azért választotta a kontaktlencsét, hogy tovább tudja folytatni élete értelmét, a bűvárkodást. A 30 napig viselhető fajtát választotta, amelyet az orvos és előírás szerint ezalatt az idő alatt nappa és ugyanúgy éjjel is folyamatosan lehet viselni. Chad nagyon örült ennek a lehetőségnek és ki akarta használni.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Minden rendben is volt egészen egy reggelig, amikor is a férfi furcsa szúrást érzett a szemében. Másnapra pedig elvesztette egyik szemére a látását. Azonnal felment a sürgősségire, ahol az orvos nem jó hírekkel szolglált Chad-nek.

Chad pseudomonas fertőzést kapott annak következtében, hogy nem vette ki éjszakára a kontaktlencséit. A baktérium bekerült a szemébe és mivel a lencse folyamatosan a helyén volt, bekerült alá és befertőzte a szemet.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on