logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Ha ezek a jelek jelentkeznek a testeden azt jelenti, hogy itt az ideje a méregtelenítésnek!

A méregtelenítés fogalma pár éve még csak a celebek világában volt ismeretes. Az utóbbi időben azonban egyre többen beismerik, hogy mindenkinek szüksége van rá, hiszen nem csak a sztárok, hanem mindenki teste képes megtelítődni méreganyagokkal. És nem csak - itt van még a stressz, a negatív emberek, az elvárások, amelyek erős teherként hatnak ránk. Nézzük meg, honnan tudhatjuk (ha nem figyelünk oda magunkra), hogy itt az ideje dexotikálásnak!

Szorongás - a legtöbb ember által ismert állapot. Ezt pedig nem csak a stressz okozhatja, hanem az is, hogy testünk "nem érzi jól magát", megtelt kemikáliával. Ilyen jelek jelentkeznek, mint

Fejfájás

Folyamatos szédülés

Felborult metabolizmus

Hirtelen hangulatváltozások

Ízületi fájdalmak

Hízás

Ahhoz, hogy ezek a jelenségek megszűnjenek, ideje kicsit odafigyelni étkezésünkre általánosan, ehhez pedig az első lépés a detoxikálás.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

A méregtelenítés a mérgező anyagok felhagyásával (akár ideiglenesen is) kezdődik. Ilyen a:

Kávé

Fekete tea

Liszt

Tej

Hús

Sajt

Édességek

Alkohol

Gyors kaja

Ismerősek, nem igaz?

Ahhoz, hogy elkezdjük az intenzív méregtelenítési folyamatot, erre az időre legalább fel kell hagyni a fentebb felsorolt ételek és italok fogyasztását. A detoxikálás első napján a beleket kell megtisztítani. Ez egy kissé nehézkes feladat lehet, viszont nem lehetetlen. Ennek elérése érdekében ajánlott a hashajtó alkalmazása mellette pedig csak vizet és gyógyteákat szabad inni. Ez nagyon jó hatással lesz a vesénkre és a májunkra is. Nézzük meg, hogy milyen alternatívák léteznek még ezen szervek megtisztítására.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on