logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A 19 éves lány megmutatta mi van a ruhája alatt, és nincs mit szégyellnie!

A liverpooli Aimee Rouski még csak 19 éves, de jóval több élettapasztalattal rendelkezik kortársainál. Aimee tudja, hogy el kell fogadni önmagadat ahhoz, hogy igazán boldog légy, és azt is, hogy felesleges olyan dologgal felvenni a harcot, amit úgysem nyerhetsz meg. A fiatal lány egy gyógyíthatatlan betegségben szenved.

Aimee csakúgy mint kortársai szeret magáról fotókat készíteni, és közösségi oldalán megosztani őket - egy dolog azonban megkülönbözteti őt a többiektől... Aimee ugyanis Crohn-betegségben szenved.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

A betegséget először a lengyel orvos, Antoniego Leśniowskiego, jegyezte fel 1904-ben. Burrill Bernard Crohn volt az, aki 1932-ben jelentős mennyiségű adattal egészítette ki a korábbi leírást. Azt azonban nem igazán tudni, mi váltja ki a gyulladásos bélbetegséget. Aimee esetében a gyulladás annyira elharapódzott, hogy egy nagyobb bélszakaszt el is kellett távolítani, ezért mindennapjait kénytelen osztómiás tasakkal élni.

A fiatal lány folyamatos hasi fájdalmakkal küzd, ,a combján egy hatalmas sebhely látható, ami egy korábbi műtéti bevatkozás nyoma. Minden neházség ellenére is Aimee megpróbál teljes életet élni, és mosollyal vágni neki a napnak.

A következő oldalon olvashatsz arról, hogy az emberek hogyan reagálnak Aimee betegségére, és vall arról is, milyen neházségekkel kell szembenéznie az osztómiás tasak miatt.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on