logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Ha ismersz Kosokat, ezt mindenképp tudnod kell róluk!

A március 23. és április 16. közötti kosok igen komplex személyiségek, ha megtudod milyen jellemzőkkel bír a jegy, garantáltan közelebb kerülsz hozzájuk! Ismersz kosokat? Mit gondolsz, illik rájuk a leírás?

Kezdjük az lelkességgel - a kosok megrögzött optimisták! Szinte bárminek képesek meglátni a pozitív oldalát, ezért rengeteg barátjuk van, és nagyon sokan kedvelik a társaságukat! Barátként az egyik legnagyobb előnye a megbízhatóság. Ő biztosan nem fog tovább adni semmilyen személyes információt! Egy szabályt követ: bánj úgy másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Ez teszi őket nagyon hűséges és ragaszkodó baráttá. Számukra a kölcsönös törődés a kapcsolat alapja. Bár igen megbocsátó jegy, és a haragja könnyen elszáll, ha megbántják inkább tart egy biztonságos távolságot.

A másik legfontosabb karakterisztikája a függetlenség. A családnak és a barátoknak tudniuk kell, hogy a kos nem szeret segítséget kérni ha baj van.

Ez a csillagjegy abban is teljesen független, hogy kimondja azt amit ténylegesen gondol. Nem fél őszintének lenni, még akkor sem, ha néha kegyetlen. Bárki akinek van kos ismerőse, biztos lehet abban, hogy nem a háta mögött fognak történni a dolgok, a kos szemtől szembe mondja el a mi a problémája.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on