logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Ez a család abszolút mindenét elvesztette egyetlen Facebook-os hirdetés miatt!

Mark Higgins és Becky Szenk Nagy Britanniában élnek. Minden csodásan alakult az életükben- gyerekük született és Markot előléptették. Mivel minden adott volt úgy döntöttek, hogy új lakásba költöznek, amiben lesz egy gyerekszoba is a kicsinek. Eljött a költözés napja is semmilyen akadály nélkül viszont... ez volt az a nap, amelyre egyikük sem gondolt, hogy valaha eljön. Ez volt az a nap, amikor mindent elvesztettek. Abszolút mindent!

Pár nappal a költözés előtt Becky a megfelelő szállítói cég után keresgélt. Gyorsan talált is egyet a Facebook-on, amelynek oldalán nagyon sok kép volt illetve rengeteg pozitív visszajelzés. Természetesen ezeket látván Becky-t nem kellett győzködni biztonságosságukról - azonnal megvásárolta a szolgáltatásaikat. Pedig nem kellett volna... csak azt még ő sem tudhatta!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Megérkeztek a munkások, mindent bepakoltak az autóba nem több, mint 45 perc alatt. A házaspárnak nem tűnt fel, hogy igen gyorsan működnek, egyszerűen csak arra gondoltak, hogy profik! Kedvesek voltak, segítőkészek, mindent ők csináltak meg. Majd, mikor az összes ingóságot felpakolták az autóra, elhajtottak, Mark és Becky abban bízva maradtak a régi lakásban, hogy személyes dolgaik biztonságban megérkeznek majd az új lakásba. Nos, ez soha nem történt meg...

Mark és Becky mindenüket elvesztették - az összes bútorukat, fotóalbumot, emlékeket, ruhákat, ékszereket, könyveket - egyszóval mindent! Egyetlen hiba miatt!

"Minden kézzel fogható dolog pótolható, ez igaz, viszont vannak olyan tárgyak, amelyekhez emlékek fűződnek. Vagy a fényképek - ezeket soha nem kapjuk vissza"

Küldd el ezt a cikket figyelmeztetésként a családtagjainak, hogy nehogy velük is megessen ez a szörnyű eset! Vigyázzunk, hogy kiket bízunk meg bármiféle szolgáltatással!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on