logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Egy nő csont sovány kutyát talált szemeteszsákba zárva. A sokkoló az, hogy rendőrt tartoztattak le miatta!

Barbara Adams éppen mindennapos futására ment kutyájával Samsonnal, amikor hihetetlen dolog történt vele. Nem akart hinni a szemének!

Barbara Adams képtelen volt hinni a szemének. A kutyusa, Samson, egy szemetes zacskóba zárt mozgó valamit talált. Amikor mindketten közelebb mentek, képtelenek voltak hinni a szemüknek - egy csont sovány kiskutya volt benne!

"Annyira szomorú volt és egyben boldog, hogy valaki megtalálta őt" - nyilatkozta Barbara, aki azonnal felhívta a férjér. A férfi azt tanácsolta, hogy sürgősen a Pennsylvania-i állatkórházba vigye őt!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

A nő egy percig sem hezitált. Azonnal autójába tette a talált kiskutyát és gyorsan elment vele a kórházba. A kutyus annyira gyenge volt, hogy képtelen volt a fejét fenn tartani és mikor Barbara megpróbálta letenni őt a lábaira összeesett. A vizsgálatok alatt egy chipet találtak a kutya bőre alatt, amelyen a tulajdonosa címét megtalálták. Ő nem volt más, mint egy rendőr, Michael Long. A férfit azonnal őrizetbe vették és és állatkínzás vádjával erősen magas bírságokat kellett kifizetnie.

A kutyus azóta menhelyre került. A gondozók pedig Cranberry-nek nevezték el, ugyanis Hálaadás napján találta őt meg Barbara. Azóta fizikailag helyrejött, sokkal jobban néz ki, mint előtte. Viszont tudhatjuk, hogy mikor nyeri vissza bizalmát az emberekben?

A kutyakínzás bűncselekedetnek számít. Mindemellett sokat elárul a cselekvő személyről is - szívtelenség, kegyetlenség az ő jellemzői. Add tovább, ha te is ellenzed az állatkínzást!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on