logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Már végrendeletét is megírta egy nő, mikor testvére felfedezte a sokkoló igazságot a betegségéről...

Egy blogger, Rhonda Gessner megosztotta történetét a világháló népével. Testvére majdnem belehalt valami olyasmibe, amit több ezer ember csinál nap, mint nap.


A nő erős hasi fájdalomra panaszkodott, amely oly erősre fokozódott, hogy képtelen volt kikelni az ágyból. Az orvosok kutatásaik ellenére képtelenek voltak diagnosztizálni a betegséget.

Te is iszol "cukor szegény" italokat, mint például a Coca Cola Light? Nos, ebben édesítőszer van, amely, mint kiderült, kétszázszor édesebb, mint maga a cukor. Emiatt gyakran diagnosztizálnak embereket sclerosis multiplex-vel, miközben ők ászpártám mérgezésben szenvednek. Az ászpártám olyan édesítő, amely minden "cukor nélküli" italban megtalálható!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Ászpártám mérgezés esetében ilyen tünetek jelennek meg, mint:
Apnoe
Magas vérnyomás
Erős gyomorfájdalom illetve -görcs
Migrén
Amnézia
Viszketés

A tünetek miatt gyakran félrediagnosztizálják, mint sclerosis multiplex. Az EU-s standardok szerint semmilyen fajta ital nem érheti el a több, mint 40 gr ászpártám szintet, ezért például a Pepsi Light italból teljesen kivették azt.

Rhonda testvére azonnal abbahagyta az ilyen hűsítők fogyasztását, hiszen nála is félrediagnosztizálták a mérgezést. Az életre megundorodott az édesítőtől!

Sokszor beleesünk olyan csapdába, hülyeségek miatt, amelyekbe bele is halhatunk. Hívjuk fel az emberek figyelmét az óvatosságra!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on