logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Amit kiderült, egész életemben rosszul készítettem el a tésztás ételeket. Nézd meg te is hogyan kell helyesen!

Nem csak az olaszok szeretik a tésztát, viszont az egyszer bizonyos, hogy ők a profik az elkészítésében. Az olasz származású séf, Andrew Carmellini felfedte a tészta helyes elkészítési módját!

1. Ne tálalj meleg tésztát hideg vízben, mert az kiöli az ízét.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

2. A szószt ne a tészta mellett tálaljuk. Ha azt szeretnénk, hogy igazán jó íze legyen, akkor keverjünk mindent össze egy serpenyőben majd hagyjuk egy kicsit állni. Csak a sajtot és a friss bazsalikomot adjuk hozzá utólag!

3.Ne öntsünk vizet a már megfőtt tésztára.

Ugye, hogy egyszerű?

Ismersz tészta rajongókat? Oszd meg velük!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on