logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A vendéglőben egy gyerekes anyukára rászólt egy fiatal fiú, hogy fogja be a síró bébi száját. Nem hiszitek el, hogy ki szólalt fel a nő mellett!

Lucy Hatami és 8 hónapos kisfia vendéglőbe mentek reggelizni. Hosszú hónapok óta ez volt az első alaklom, hogy a nő ilyesmit megengedett magának. Csak egy igazán jól elkészített reggelit akart elfogyasztani, nyugodtan leülve és nem össze-vissza futkározva miközben még 600 dologra kell figyelni.

Még meg sen rendelte az ennivalót megtörtént az elkerülhetetlen. Lucy fia nyűgös lett és hangosan sírni kezdett, miközben mások nyugodtan és próbálták meg elfogyasztani reggelijüket.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Ekkor egy huszonéves fiú felszólalt "Fogd be annak az izének a száját!"- mondta. Luci teljesen lesokkolódott, nem tudott megszólalni sem, pedig meg akarta védeni magát és gyerekét is! De egy hang sem jött ki a száján... Ekkor a huszonéves fiú apja felszólalt!

"Azt hiszed te jobb voltál ekkora korodban? Egy igazi kis faszfej bébi voltál." - vágta azonnal gonoszul reagáló fiához az apja. "És most fejezd be a gyerekeskedést. Odamész a hölgyhöz és bocsánatot kérsz tőle, illetve felajánlod neki, hogy kiviszed a reggelijét, mert amint látod, síró kisfiával van elfoglalva." Tehát Lucy-nak aznapra még személyre szabott pincérje is lett!

Le a kalappal az úriember előtt. Sajnos a felnőtteknek sokszor inkább kijár egy alapos nevelés jó viselkedésből, mint a gyerekeknek. Oszd meg!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on