logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A haldokló kistestvére köré rakta kezecskéit amit valóságos CSODA követett!

Kyrie és Breille Jackson 1995.okt.17-én születtek a Worcester-i Massachusetts Memorial Kórházban. Születésükkor a két ikerlány alig volt 2-2 kg. Napokon belül Kyrie egészségesen fejlődött testvérével ellentétben, aki folyamatosan sírt, képtelen volt enni és így hízni is, zihált és bekékült.

Egyik nap kifejezetten rosszul volt. A NICU (Newborn Intensive Care Unit – Újszülött Intenzív Osztály) nővére, Gayle Kasparian mindent megpróbált. Egész nap karjaiban tartotta. Nyugtatgatta. Odaadta az apukájának is, hogy hátha segít. Bepólyálta. Kitisztította az orrát. De semi nem segített.

Aztán eszébe jutott egy módszer, amit Európában alkalmaznak. Testvérével együtt egy inkubátorba rakta a kis Briellet. Azon nyomban Kyrie a tesvére köré tekeredett aminek következtében Brielle vérének oxigénszintje növekedni kezdett, amely azelőtt ijesztően alacsony volt. Normálisan kezdett lélegezni. A folyamatos sírás is abbamaradt valamint visszajött a természetes színe. A következő hetekben Brielle egészségi állapota rohamosan javult.

Az ikertestvérek túlélték a kritikus időszakot és időben hazamentek a szüleikkel. Ma már a két lány 21 éves és még mindig rengeteg időt töltenek együtt.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on