logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A kutya megpróbált kiszökni a házból, az aggódó gazdi követte őt. A látvány ami fogadta őt nagyon megrázó...

Petunia törött bordákkal és erősen sérült tappancsokkal került a menedékhelyre. A gondozók sosem gondolták volna, hogy sikerül neki új családot találni, de tévedtek! Mára már Mogyorónak hívják a kutyust és szerető emberekkel él együtt.

Egy pár nappal Mogyoró örökbefogadása utána a szuka furcsán kezdett viselkedni. Össze-vissza szaladgált a házban, ugatott, az ajtót kaparta. Az gazdija azt gondolta, hogy kutyusa csak ki akar szabadulni a friss levegőre, játszani szeretne, ezért kinyitotta neki az ajtót. Mogyoró azonnal kirohant, hátraszaladt az udvarba... a férfi követte őt. Aggódott érte! Volt is amiért, mert a látvány ami ott fogadta, teljesen lesokkolta.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Egy pucér, teljesen sáros 3 éves kislány üldögélt az árokban. A férfi azonnal odaszaladt, leadta blúzát és kihívta a mentőket. Amint az később kiderült, a kislány szörnyen problémás családból való, abszolút nem foglalkoztak vele. Az ügy azóta eljutott a bírósághoz is. Ha Mogyoró nem érzi meg a bajt, ki tudja mi történt volna a lányokkal?!

A szukának köszönhetően egy gyerek élete tovább folytatódhat a normális kerékvágásban. Megmentette őt.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on