Ezt a csirkereceptet biztosan sokan nem ismerik. Bárkit elvarázsolhatsz vele!
Oh, az egytálételek. Mennyire szeretjük őket! Természetesen esetünkben a csirke is hozzájárul ahhoz, hogy még inkább szeretjük ezt a receptet - gyorsan megsül, megfő, párolódik. Mindig nagyon omlós és finom lesz. Ma egy olyan receptet mutatunk be neked, amelyben a csirkehúsit paradicsom, hagyma, vaj és kis ecet teszi még ízletesebbé.
Hozzávalók:
1 tál paradicsom
6-8 csirkecomb (vagy más része is lehet annak)
2 nagy fej hagyma
egy fél vaj
so, bors
2 evőkanál ecet
friss kakukkfű
tészta
Elkészítése:
Olvasd meg a vajat a tepsiben majd tedd bele a csirkét. Addig süsd mindkét oldalát (bármelyik részét is választottad), amíg aranyra nem sült. Add hozzá majd a felvágott hagymát, öntsd le pici ecettel majd dobd rá a felvágott paradicsomot is. Tedd vissza a sütőbe még kb. 20 percre. Ha ez az idő lejárt, melléteheted a tésztát is és hagyd még 10-15 percet, míg a csirke megpuhul és a tészta megfő.
A fogás elkészítéséhez bármilyen fajta tésztát használhatsz és a kakukkfüvet és felválthatod bazsalikomra, ha az jobban tetszik. Mit szólsz? :D