logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A 23 éves lány szörnyű fotókat tölt fel magáról a Facebook-ra. Senki nem hiszi el neki ki tette ezt vele!...

Valentina Henriquez Albornoz egy gyönyörű csillei lány. 23 éves, szerelmes egyetemista, látszólag boldog. Viszont senki sem tudta, hogy a lány valóban a poklok poklát járta meg nap, mint nap.

Szerelme nem más, mint a híres neves csillei "Los Tetas" zenekar énekese, Camilo Castaldi. Gondolhatjátok, hogy a párkapcsolat sokak szemét szúrta, főleg a lány barátai voltak féltékenyek a szerencsés fogásért. De nézzük is meg, hogy mire tátotta mindenki annyira a száját?

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Nos, igen. Camilo gyakorlatilag szétverte a lányt! A képeken is nagyon jól látszik, hogy micsoda brutalitással ment neki a lánynak, aki lefotózta az eseteket, bizonyítékként. Szerencsére Valentina volt annyira erős, hogy elhagyja a bántalmazóját és feljelentse őt, viszont Camilo önvédelme érdekében kihasználja azt, hogy híres. Szupersztársága mögé rejtőzik!

Camilo azt vallja, hogy Valentina komoly mentális betegséggel küzd és saját maga okozza a sebeket. Viszont az orvosok egyértelműen bebizonyították, hogy a lány kívülről jövő erőszak áldozata! Hogyan döntöttek a bíróságon?

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on