logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A kislány nem a szokásos időben ébredt meg a délutáni alváskor. Az anyuka abban a pillanatban tudta, hogy tragédia fog történni!

Jessica Abma ahhoz szoktatta kislányát, hogy mindig aludjon kicsit délután. A szieszta egészséges, mondják az orvosok, viszont csak abban az esetben, ha az nem tart túl sokáig, ugyanis az teljesen felborítja a bioritmust.

Egy rendkívülien meleg nap volt. Anastasia a szokásos időben ment lefeküdni...viszont nem a szokásos időben kelt fel. Az anyuka már akkor tudta, hogy valami baj van!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Jessica bement a kislánya szobájába, aki nyakig be volt takarva, arca kivörösödve. Megpróbálta felébreszteni, sikertelenül. Azonnal mentőket hívott! Mint kiderült, Anastasa vércukor szintje kritikusan lecsökkent és túlságosan felforrósodott a teste. Húsz perces újraélesztés után szerencsére sikerült a kislány állapotát stabilizálni.

Most Jessica arra figyelmezteti a szülőket, hogy a kánikulában a gyerekek szobája pont olyan veszélyes lehet számukra, mintha bezárva maradnának egy autóba!

Ez a cikk nagyon sok szülőhöz el kellene jusson!...

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on