logo Oszd meg a fontos dolgokat!

80 éve házasok és még most is úgy viselkednek, mint a tinik. Most elmesélik a hosszú házasság titkát!

A Michigan-i házaspár igen különlegesnek számít. Mindketten 99 évesek és 80 éves élnek együtt boldog házasságban!

Donald és Vivian Hart 1937-ben ismerkedtek meg, amikor a férfi megpillantotta a nőt a templomban. Donald bátorságot vett magán és mise után odament Vivianhez és igen... akkor történt meg a szerelem első látásra! Mindketten tudták, hogy egymásnak vannak teremtve. Nem sokkal később össze is házasodtak!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

De nem mindig volt felhőtlen a kapcsolatuk! Mint a legtöbb fiatalembernek, úgy Donaldnak is csatlakoznia kellett a hadsereghez a II. Világháború Ideje alatt. Mikor a férfi visszatért, ács segédként dolgozott, tehát nem szenvedtek semmiben hiányt. Bár szerény körülmények között éltek, mégis megvolt mindenük. Sosem panaszkodtak!

"Mindig légy őszinte a szerelmeddel" - mondja Donald - "de ne felejtsd el a humort és viccesnek lenni sem. Amikor az élet pofon vág, olyan jó érzés, hogy tudod sokkal könnyebben fogsz felállni szerelmed segítségével." Vivian pedig ezt mondja: "Mindig légy párod mellett és támogasd mindenben. Minden nap imádkozzatok egymásért és... ne fókuszáljatok a problémákra, hiszen semmi értelme nincsen!"

Igen ritkaságnak számít az ilyen. Az emberek gyakran inkább feladják a kapcsolataikat, mintsem, hogy harcoljanak értük. Kérünk, oszd meg ezt az inspiráló történetet, olvassunk szép dolgokról is a mai napon! :)

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on