logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Kemoterápia helyett ezt a gyümölcsöt edd! A gyógyszeripar egyre kétségbeesettebb, hogy ez az info napvilágra került.

Mindannyiunk nagy félelme az, hogy rákosok leszünk. Valóban egy szörnyű és aljas betegség, viszont lehet ellene harcolni. Sokunk azonban beleesik a gyógyszeripar által hajtogatott csapdába, miszerint a kemikáliák és a kemoterápia az egyetlen út a gyógyuláshoz. Pedig nem!

Hallottál már a gravioliról? Muszakának vagy guanabanának is nevezik. Egész évben terem a fája, ami azt jelenti, hogy az év minden hónapjában beszerezhető!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Tudósok bebizonyították, hogy ez a gyümölcs antimikrobiális és gombaellenes hatással bír, csökkenti a stresszt, erősíti az idegrendszert, vérnyomást szabályoz, antidepresszáns és megöli a rákos sejteket. Legerősebb hatása a hasnyálmirigy-, emlő- és prosztatarákra van!

Ami a legjobb, hogy semmi mellékhatása nincs! Ezt ugye nem lehet elmondani a kemoterápiáról... Gavioli tablettákat is lehet már vásárolni, valamint magát a gyümölcsöt is online! A tabletták esetében vigyázzunk arra, hogy ne verjenek át bennünket, ugyanis rengetegen élnek vissza a hamis bogyók eladásával. A legjobb talán ha gyógyszertárból próbáljuk meg beszerezni!

Bizonyosodj meg róla, hogy megosztod barátaiddal is!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on