logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A postás minden nap levelet vitt a 94 éves idős hölgynek. Egyik nap, amikor a nő nem nyitott ajtót, a postás betört a lakásába!

Postás vagy szuperhős? Josh Hefta a legmagasabb kitüntetést kapta, amiért megmentette a 94 éves Alice Paschke életét.

Josh évek óta postásként dolgozik és minden nap levelet visz Alice-nak. Az idős hölgy igen beteg, ami miatt nem tud kijönni a házból, viszont minden egyes alkalommal nagyin örül, amikor a postás "látogatóba" megy hozzá.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Januárban történt az eset. Josh a hölgy ajtaján kopogtatott, de Alice nem nyitott neki ajtót. Ekkor lett figyelmes a segítségkiáltásra! A férfi nem habozott, azonnal betörte az ajtót és a földön fekve találta Alice-t aki, mint kiderült, az előző nap elesett és képtelen volt felállni egyedül. Több, mint 20 órája feküdt a földön és az egyetlen reménye az volt, hogy megérkezik Josh a napi levéladagjával. Imádkozott, hogy megjöjjön. És imája meghallgattatott! "Míg az elmém fel nem adja emlékezni fogok Josh nagylelkűségére." - mondja Alice.

A baleset után Alice egy idősgondozóba került. Sajnos Josh elvesztette a kedvenc megállóját, viszont szerzett egy barátot, Alice-t. A postás neve azóta felkerült a hősök falára Washington-ban.

Ilyen hősökből sokkal több kellene ebbe a a világba. Hogyha meghatott a történet, oszd meg a Facebook-on!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on