logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A férj egy fürdőruhás képet töltött fel domború idomú feleségéről az internetre. Teljesen kiverte a biztosítékot!

Robbie és Sarah Tripp boldog házasságban élnek és pont olyan szenvedéllyel szeretik egymást, mint esküvőjük napján. Robbie minden egyes nap megpróbálja feleségét úgy kezelni, mint egy igazi királynőt. Mindig valami olyasmit próbál tenni, amitől igazán különlegesnek érzi magát, rendszeresen mondja neki, hogy mennyire szép és mennyire szereti őt, hiszen azt szeretné, ha felesége nem dőlne be a médiában futtatott női testideáloknak, hiszen azok abszolút nem természetesek és nem felelnek meg a valóságnak! Ők úgy válik, hogy mindenkit el kell fogadni úgy, ahogy van.
Egyik nap azonban egy képet töltött fel Robbie a feleségéről, fürdőruhában, ami igencsak kiverte a biztosítékot az internet népe között.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

"Amikor tini voltam a barátaim folyamatosan szívattak engem, mert nem a standard lányok jöttek be nekem, hanem inkább azok, akiknek domborúbbak voltak az idomai. Sosem szerettem a csont sovány lányokat, akiket a médiában nyomattak! Amikor felnőttem egyre inkább érdekelni kezdett az a téma, amit a média folyamatosan a férfiakba és ugyanúgy nőkbe is tuszkolt: hogy a tökéletes és normális női test a magas, vékony és minél vékonyabb. Annyian beleestek ebbe a csapdába...

Számomra nincsen szebb, mint a feleségem teste. Gömbölyded, szép formás combok, domború fenék... Igen, nem az a típus, aki a mai normák szerint a Cosmopolitan címlapjára kerül, viszont az én szívemben ő az, aki uralkodik! Számomra ő a legszebb!" Igazán szép szavak egy szerető férfitól! De nézzük csak meg, hogy mit gondol a férfiak felfogásáról a női testet illetően.

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on