logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A 63 éves nő haldoklik, mert egy népszerű babáknak gyártott terméket használt minden nap, 50 éven keresztül

A kaliforniai Eva Echeverria 63 éves korában petefészek rákban hunyt el. Utolsó leheletéig harcolt egy baba termékeket gyártó céggel azért, hogy másnak ne kelljen hozzá hasonlóan szenvednie.

2007-ben Echeverria szörnyű diagnózist kapott: petefészek rák. Nem hitte el, hogy a betegség egyszer csak a semmiből bukkant elő. Úgy vélte, hogy egy általa minden nap használt termék váltotta ki a szörnyű kórt, méghozzá a Johnsons & Johnsons által gyártott bébi hintőpor. Ennél már csak az az ijesztőbb, hogy a szülők minden nap használják a terméket.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

A nő pert indított a cég ellen, mert nem tüntette fel a termékein, hogy azok rákkeltő anyagot tartalmaznak. A pert meg is nyerte, és rekord összegű kártérítést 347 millió dollárt, majd 70 milliót, összesen 417 millió dollárt ítélt meg neki a bíróság.

Kaliforniában több mint 300 per folyik a Johnsons & Johnsons ellen, mindegyik ugyanazzal vádolja a céget - hogy nem tűntetik fel a zsírkövet, mint potenciális rákkeltő anyagot a termékeinken. Egy 1982-es tanulmány már bebizonyította, hogy az anyag használata az intim területeken 92%-kal megnöveli a petefészek rák esélyét!

Ne felejtsd el megosztani, sokan nem tudják, de a hintőpor mindennapos használata halálos betegséghez vezethet!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on