logo Oszd meg a fontos dolgokat!

A manikűrös egy fekete csíkot vesz észre az ügyfél körmén. Azt tanácsolja neki, hogy azonnal forduljon orvoshoz!

Miután elolvastad ezt, jobban oda fogsz figyelni a körmeidre!

Jean Skinner már évek óta manikűrösként dolgozik az Egyesült Államokban. Néhány napja egy sokkoló történetet osztott meg közösségi oldalán, ami felrázta az internetet. Több ezren osztották meg azóta a posztját. Egy ügyfél tért be hozzá, aki sötét színű gél lakkot kért, hogy elfedjen egy fekete csíkot az egyik körmén.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Más szakemberek, akiknek a nő kikérte a véleményét a szokatlan csíkkal kapcsolatban, kálcium vagy egyéb vitaminhiányra gyanakodtak. Amikor Jean meglátta a körmöt, azonnal tudta, hogy nagyobb a baj ennél - hiszen a családjában is volt már hasonló.

- Nem akartam megijeszteni, de tudtam, hogy a csík melanómát is jelenthet, ezért azt tanácsoltam neki, hogy sürgősen keressen fel egy bőrgyógyászt.

Néhány napra rá a hölgy visszatelefonált, és megköszönte a segítségét. Sajnos a gyanú beigazolódott, valóban egy agresszív melanóma fajtát diagnosztizáltak nála.

- Kérek mindenkit, hogy ha bármilyen szokatlan elváltozást észlel a testén vagy a körmén, ne féljen orvoshoz fordulni! Életet menthet!- írta közösségi oldalán.

Oszd tovább a Facebookon, erről a barátaidnak is tudniuk kell! Még a legtriviálisabb változás is tragédiához vezethet!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on