logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Senki sem gondolta volna, hogy ez a nem-esztétikus és sokak által tartott szokás a férfi halálához fog vezetni!

Mindenki számára legyen elrettentő példa John Gardener esete a körömrágással kapcsolatosan! A tevékenység maga nem számít tragikusnak, ahogyan a végkimenetele sem, egyszerűen csak nem esztétikus. Viszont, amint tudjuk, mindig vannak kivételek - John körömrágása halálhoz vezetett!

A férfit tíz hónapos korában diabétesszel diagnosztizálták. Azóta is napi kétszer kapott inzulint. 2011-ben egy másik betegség is felütötte a fejét, amely amputációhoz vezetett - le kellett vágni John lábait. Ezt követte a depresszió és ilyen melléktevékenységek is mint a körömrágás... ami halálhoz vezetett!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Dr. Daniel Vernom, aki Johnnal foglalkozott, már kifogyott az ötletekből és fogalma sem volt hogyan állítsa meg a férfit a körömrágásban! A körmök egy adott pont után eltűntek, melynek következménye az érzékek elvesztése volt az ujjbegyekben. Ez pedig maga után vonta John fizikai önmarcangolását, hiszen már nem érzett semmit az ujjaiban. Egy alkalommal annyira megsebezte magát, hogy az befertőzött, ezért le kellett vágni az ujjait. De sajnos ez nem volt elég a fertőzés terjedésének megakadályozásához vagy talán csak túl későn ment el John a kórházba - a szepszis elérte a szívét és John szívrohamban meghalt.

Ne bántsuk önmagunkat se fizikálisan, se lelkileg! Vannak más módok is a stressz, szorongás és depresszió kezeléséhez!

Oszd meg - fel kell hívni az emberek figyelmét erre az eshetőségre is!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on