logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Miután ez a népszerű hálószobai kellék megölt egy kisfiút, az anyuka minden szülő figyelmét fel szeretné hívni annak veszélyességére!

Egy amerikai tanulmány szerint, minden évben közel 3,500 kisbaba hal meg a saját kiságyában!

Sloan egy boldog kisbaba volt, aki imádta ölelgetni a nagymamájától kapott takaróját. Egyik nap, mikor Sloan épp napi alvását töltötte, anyukája elvette a takarót biztonsági okokból.

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Pár hónap elteltével az anyuka, Jordan DeRosier úgy döntött, hogy kisfia már elég nagy ahhoz, hogy a takaróval aludjék és álmában is kedvenc kiegészítőjét ölelgesse. Tévedett! De még mekkorát... És tévedéséért szörnyű árral fizetett, gyereke életével. A takaró a kisfiú köré tekeredett és beakadt a kiságy léceibe. Sloan megfulladt... A szülőknek a poklok poklát kellett megjárnia. Nem csak fiúkat vesztették el egy rossz döntés miatt, hanem a rendőrséggel, gyámüggyel és helyszínelőkkel is szembe kellett nézniük, miközben egy patológus elvitte kisfiuk holttestét.

Jordan leírta történetét majd megosztotta azt Facebook-os oldalán. Azt szeretné, ha más szülő nem követné el ugyanazt a végzetes hibát, amit ők. Egy rossz gondolat és gyereked életébe kerülhet! Ne is beszéljünk az bűntudatról és lelkiismeretfurdalásról, amit ezután érzett az anyuka. Jordan azt is hozzátette, hogy bármit és valóban bármit megtenne azért, hogy kisfiát újra sírni hallja!...

FONTOS témáról olvashattunk. Mi is ébresszük tudatosságra a szülőket!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on