logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Szülők, figyelem - egy újabb veszélyes trend terjed az interneten!

A 15 éves Nikolas egy éjjel arra ébredt meg, hogy összeég a nyaka!

És igen, az érzés, amit Nikolas érzett valóban égés volt, amit egyik osztálytársa mérettetett rá. A "Hot Water Challenge" (Forró Víz Kihívás) arról szól, hogy valaki forró vizet önt a másikra. Sajnos ez az új trend egyre népszerűbb és rengeteg gyerek, illetve tini áldozatául esik!

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

Nikolas osztálytársa ellopta a fiú szobájának kulcsát, így éjszaka probléma nélkül besurrant oda majd mikrohullámos sütőben felforrósított vízzel leöntötte őt. Az őrök szerencsére azonnal meghallották a bajt és bevitték a gyereket a kezelőbe. Nikolas később egy interjúban azt nyilatkozta, hogy ez volt eddigi élete legrosszabb fájdalomérzete.

A 15 éves Nikolas nem az egyetlen áldozata ennek a butaságnak. Csak egy párat sorolunk fel az eddig megtörtént hasonló esetekből, amelyek nem mind végződtek szépen. A 11 éves Jamoneisha Merritt összeégett arccal kerül kórházba. Egy 8 éves floridai kislány meghalt, ugyanis az unokatestvére fövő vízzel itatta meg! Ne engedjük, hogy a mi gyerekünk is kövesse vagy áldozatául essen ennek a trendnek!

Azok a szülők, kiknek gyerekeik áldozatul estek ezen veszélyes trendnek szeretnék felhívni mások figyelmét! Fontos beszélni a gyerekekkel és elmagyarázni nekik mit is jelent az ilyesfajta divat követése. Kísérjük őket figyelemmel és ne hagyjuk elhatalmasodni ezt a butaságot!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on