logo Oszd meg a fontos dolgokat!

Gyerekével a szokásos autómosásra indultak, a kicsi imádott az autóban lenni ilyenkor. A vidám nap tragédiával végződött...

A Vanderleek család súlyos tragédián ment keresztül olyan dolgok miatt, amelyekre sosem gondoltak volna, hogy halált okozhatnak!
Drew, az apuka, autóját vitte mosni és az eseményhez két fiatalabbik gyereke is csatlakozott, köztük a két éves Logannal. A gyerekek imádtak benn ülni a járműben és hallgatni, ahogyan a víz az autóra esik. Az apuka, természetesen, nagy előszeretettel engedte ezt meg csemetéinek, hiszen boldoggá tette a nevetésük. Ez alkalommal sem történt másképp. Fogalma sem volt arról, hogy ez a két éves kisfia halálát fogja okozni!

Drew csak egy másodperce lépett el, hogy hozzászóljon egyik ismerőséhez és fia pont ekkor akart mondani neki valamit! Lehúzta az ablakot, kidugta a fejét, de valószínűleg véletlenül ismét megnyomhatta térdével a gombot, így az ablak felhúzódott és beszorította a gyerek fejét, aki azonnal fuldokolni kezdett! Drew azonnal Logan segítségére sietett és hívta a mentőket, de...

Ha tetszett ez a bejegyzés, oszd meg Megosztás Facebook-on

...hét nappal az incidens után az orvosok kijelentették az agyhalált.

Egy másodpercnyi figyelemtelenség is halálhoz vezethet! Természetesen az ilyen eseteket nem lehet előre megjósolni, viszont ugyanezt a hibát elkerülhetjük!

Kérlek, oszd meg másokkal is a cikket - ne kövesse el más szülő is ugyanezt a hibát!

× Like-old oldalunkat a Facebook-on Már Like-oltam
×

Minden nap új témákat töltünk fel

Like-old oldalunkat a Facebook-on